Vakantie Cyprus

Vakantie Cyprus

Heerlijk vakantie eiland met veel variatie.

Een vakantie op Cyprus staat garant voor een geweldige reis boordevol strandplezier, prachtig natuurschoon en bijzondere cultuur. Dit boeiende eiland is opgedeeld in een Turks gedeelte in het noorden en een Grieks gedeelte in het zuiden. Ook zijn de sporen van de voormalige Arabische, Franse en Engelse bezetters nog duidelijk zichtbaar. Het beste uit al deze werelden vindt u terug in de unieke archeologische sites, schilderachtige plaatsen en gevarieerde keuken. Zoek bij Mondygo eenvoudig in het complete reisaanbod van alle touroperators  en vind uw ideale vakantie naar Cyprus!

Lees meer »

Zonvakantie Cyprus
Voor een onbezorgde strandvakantie op Cyprus kunt u in vele badplaatsen terecht. Mondygo heeft accommodaties in de mooiste kustplaatsen geselecteerd.  Bezoek bijvoorbeeld het bruisende Ayia Napa en de historische havenstad Paphos in het zuiden. Of geniet tijdens een vakantie in Noord-Cyprus van de mooie stranden in het levendige Kyrenia Girne.

Actieve vakantie
Een vliegvakantie Cyprus is ook ideaal voor natuur- en sportliefhebbers. Het prachtige Troödosgebergte in het zuiden is een geweldige bestemming voor een fiets- of wandelvakantie op Cyprus. En in de wintermaanden kunt op de hoogste bergtoppen zelfs uw ski’s onderbinden! Verder bieden de kustplaatsen uitstekende watersportmogelijkheden. 

Vind uw ideale accommodatie
Een romantisch reisje, op vakantie met kinderen of een gezellige trip met vrienden? Mondygo biedt de unieke mogelijkheid om op basis van reisgezelschap te zoeken. Zo vindt u gemakkelijk uw ideale accommodatie. Ook kunt u reizigersbeoordelingen lezen voor een objectief oordeel over de bestemming. Van een eenvoudig appartement tot een geheel verzorgde all inclusive vakantie Cyprus. In het uitgebreide aanbod van Mondygo vindt ieder de vakantie van zijn dromen!

Goedkope vakantie Cyprus boeken
Een vakantie naar Cyprus boekt u goedkoop bij Mondygo. Wij selecteren de goedkoopste tarieven bij alle touroperators, zodat u nooit te veel betaalt. U kunt uw reis lang van te voren vastleggen of een last minute vakantie Cyprus boeken. Alles is mogelijk!

Laat dit fascinerende eiland niet langer op u wachten en bekijk snel het uitgebreide reisaanbod voor Cyprus!

Om u goed van dienst te kunnen zijn en onze website optimaal te laten functioneren, maakt Mondygo.nl gebruik van cookies Sluiten