Last Minute Egypte

Last minute Egypte

Boek vandaag en vertrek snel naar de zon!

In Egypte kunt u het hele jaar door genieten van zomerse temperaturen. ’s Zomers tikt de thermometer al gauw de 35 graden aan. In het winter is het ‘kouder’ en is de minimale temperatuur 20 graden. De beste reistijd is tussen september en mei, ideaal voor een last minute!

Lees meer »

Sharm el Sheikh en Hurghada
Deze twee plaatsen zijn beide gelegen aan de Rode Zee en zijn ware paradijzen voor duikers en snorkelaars. Naast duiken worden hier vele watersporten beoefend, met name in Hurghada is windsurfen erg populair. Aan de stranden liggen de meest luxueuze resorts waar u (en uw kinderen) zich de hele dag kan vermaken. ’s Avonds kunt u genieten van heerlijk eten.

Caïro en Luxor
De Egyptische hoofdstad Caïro draagt een grote geschiedenis en cultuur met zich mee. In de drukke stad maak je kennis met het dagelijks Egyptische leven. In Gizeh, een voorstad, vindt u de alom bekende piramides en de Sfinx van Gizeh. Deze wereldwonderen moet u absoluut bekijken als u in Caïro bent. Luxor staat ook wel bekend als paleizenstad en heeft een prachtige ligging aan de Nijl! Bezoek een van de vele tempels en de Vallei der Koningen, of maak een cruise over de Nijl.

All inclusive
Bij Mondygo vindt u compleet verzorgde all-inclusive vakanties waarbij u alleen maar hoeft te genieten. In het last minute aanbod vindt u voordelige vakanties in de populaire badplaatsen. Naast de bekende badplaatsen Sharm el Sheikh en Hurghada, biedt Mondygo ook mooie hotels aan in de wat rustiger badplaatsen El Gouna en Marsa Alam. Of kies voor een combinatie van cultuur en ontspanning en boek een last minute naar Luxor.

Boek uw last minute vakantie bij Mondygo
Het last minute aanbod van Mondygo is groot. U zult precies de vakantie vinden die bij u past en u kunt de week erna al in het vliegtuig zitten om te genieten van uw vakantie. Vergelijk alle last minute vakanties en boek voordelig bij Mondygo!

Om u goed van dienst te kunnen zijn en onze website optimaal te laten functioneren, maakt Mondygo.nl gebruik van cookies Sluiten