Over ons

Mondygo wil een einde maken aan de vakantiejungle op internet en de bijbehorende prijs in-transparantie.
Op Mondygo.nl vind je daarom het aanbod van (bijna) alle websites voor vakanties en losse vakantie-componenten gecombineerd op één site. Je kunt er met één druk op de knop je ideale vakantie samenstellen door in één keer honderden vakantiesites te doorzoeken, vergelijken, combineren én boeken. Naast gemak biedt Mondygo een volledige prijstransparantie en de laagste prijsgarantie op je totale vakantie.

Mondygo op radio en TV!
Om zoveel mogelijk mensen te vertellen over onze unieke dienstverlening zul je onze reclames regelmatig langs horen en vooral zien komen. Bekijk onze commercial hiernaast.

Uniek vergelijken en combineren
De ene keer is het goedkoper om een pakketreis te boeken bij touroperators als TUI of Corendon, maar de andere keer kan het honderden euro’s schelen als je je verblijf, vlucht en auto los boek!

Mondygo.nl is de enige website waar je bijvoorbeeld een hotel van Booking.com, een vlucht van EasyJet en een lokale transfer kunt vergelijken met pakketreizen. Ook uniek in de wereld is dat je op Mondygo.nl je vakantiehuis + vlucht en lokaal vervoer in één simpel proces kunt vergelijken en boeken.

Mondygo is (veel) meer dan een website!
Wij zijn een reisbedrijf met ruim 27 jaar ervaring met het adviseren en boeken van alle soorten en maten reizen. Onze reisadviseurs zijn experts in het vinden van de beste deals en mooiste vakanties. Van een lekker weekje strand in Turkije tot uitgebreide Afrikaanse safari’s en mooie cruises.

Mocht je op Mondygo.nl niet de ideale vakantie kunnen vinden of heb je vragen dan ben je natuurlijk van harte welkom om ons te bellen of om langs te komen voor persoonlijk advies. Onder ons merk Mondygo exclusive bouwen wij fantastische reizen die helemaal op maat voor jouw gemaakt zijn

Je kunt ons bereiken op 020 - 214 95 35 of mailen naar [email protected]

Mondygo winkel

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag tijdelijk gesloten
Zondag gesloten.

Bedrijfsinformatie
Mondygo Travel Service b.v.
Avenue Ceramique 221, 6221 KX Maastricht
Tel. 020 - 214 95 35
E-mail [email protected]

ANVR lidmaatschapsnummer: 4483
SGR lidmaatschapsnummer: 3472
KvK Haarlem 51205726
BTW nummer: NL823.151.542.B.01

Naast Mondygo.nl hebben wij nog twee andere reiswebsites:
Voor inspiratie en advies over maatwerkreizen kun je terecht op www.mondygo-exclusive.nl
Voor een ruim aanbod aan cruisevakanties voor elk budget bieden wij www.cruisetarieven.nl.